Pomysł bardzo dobry Może udało by się rozruszać trochę wschodnią częśc Polski bo jak by nie patrzeć nic się tu nie dzieje W Lublinie są organizowane Wraki i zawsze przyciągają sporą liczbę widzów więc był by to dobry sposób promowania forum i buggy
Pomógł: 17 razy Dołączył: 27 Mar 2012 Posty: 1071 Skąd: Gostyń
Wysłany: Czw Lis 09, 2017 12:16
Ostatnio pokazałem filmy z ligi kilku osobom ze środowiska wyścigów i stwierdzili ze to jest poprostu nudne, zbyt mała prędkość i widowiskowość przez to cieżko zainteresować tym kibiców. W czasach organizowania ligi problemem frekwencji nie była odległość a brak zainteresowania szerszego grona, może ze 3 osoby wiecej brały by udział gdyby miały bliżej.
No i tu masz rację Ja sam wolę szybkie długie tory a nie kręcenie kierownicą w jedną i drugą po ciasnych zakrętach na pierwszym biegu No ale jak by nie patrzeć to jest problem z takimi miejscami żeby szybciej pojeździć a jestem pewien że takie szybkie trasy przyciągnęły by dużo większą liczbę zawodników jak i widzów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum